Forsæt til indhold

På Dronning Ingrids Hospital i Nuuk uddanner vi løbende lægesekretærer til regionssygehusene og Dronning Ingrids Hospital.

Alle lægesekretærelever på Dronning Ingrids Hospital kommer i rotation 4-5 forskellige steder, hvorefter der ud fra egne erhvervserfaringer, skrives fagprøve indenfor kirurgisk-, medicinsk- og røntgenområde.

IMG 20201001 080931

Ansøgning

  • Der skal ansøges senest den 1. marts og ansøgningen skal sendes til Majoriaq, som sender ansøgningen til Niuernermik Ilinniarfik/NI, som står som kontaktformidler til Odder Handelsskole.

 

  • Når lægesekretæreleven er optaget på NI/Odder Handelsskole, skal der sendes en praktikansøgning til DIH/Personaleafdelingen. Nogle søger praktiksted inden de er godkendt i NI.

 

  • Når eleven er optaget på Odder Handelsskole, skal der udfærdiges en lærlingekontrakt, hvor vi vil kontakte Majoriaq i Nuuk og sende lærlingekontrakten. Når lærlingekontrakten er udfærdiget, sendes vi en indstilling til ansættelse som lægesekretærelev til Personaleafdelingen, da lægesekretæreleven vil modtage løn under uddannelsen (svarende til ca. kr. 13.-14.000 pr. måned).

IMG 20201001 155434
Luk (Esc)